Zolang je de hemel ziet ben je veilig

Eigenlijk weet iedereen het al, zo lang je de hemel kunt zien, ben je relatief veilig voor het corona virus. Want in de buitenlucht vervliegt het virus snel en krijgt het nauwelijks kans om anderen te besmetten. Natuurlijk moet je je wel aan de anderhalve meter regel houden. Maar als je dat doet, loop je weinig risico op besmetting. Kijk daarom af en toe eens omhoog en tel je zegeningen.

Virus blijft hangen in gesloten, slecht geventileerde ruimtes

Het virus verspreidt zich vooral in gesloten ruimten waar één corona-nies tientallen anderen kan besmetten. Wees bewust van de risico’s, mijd risicoplekken. Buiten ben je veilig, buiten vervliegt een nies, buiten krijgt het virus nauwelijks grip op anderen. Haal daarom je boodschappen daar waar het veilig is, op de markt.

 

Supermarkt onder de hemel

De markt is de supermarkt onder de hemel, de plek waar je veilig je boodschappen haalt. Nederland beschikt gelukkig over netwerk van professionele marktondernemers die ervoor zorgen dat iedereen veilig zijn boodschappen kan doen. Zonder groot risico op besmetting en met alle services die supermarkten ook hebben.

Online je markt op

In Rotterdam, Den Haag en Groningen kun je je boodschappen al online bestellen. Andere steden volgen in rap tempo. Al je producten supervers, scherp geprijsd, zo van het land, met een minimum aan verpakkingsafval en milieuvriendelijk thuisbezorgd. Vraag uw marktkoopman naar de mogelijkheden. Kijk ook op websites als www.bezorgbakkie.nl en www.lokalemarkten.nl.