Word nu lid en ontvang de eerste twee maanden lidmaatschap gratis

Wie nu lid wordt van de CVAH krijgt de eerste twee maanden lidmaatschap gratis!

Word lid van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH). Als u lid bent van onze vereniging, behartigt de CVAH uw belangen. De jaarlijkse kosten voor het lidmaatschap zijn bovendien al terugverdiend met het financieel voordeel dat met het lidmaatschap komt.

 Persoonlijk belang

 Training & Advies

  • Trainingen & Workshops
  • Advies op het gebied van personeelsbeleid en de inhoud van uw RI&E
  • Promotionele activiteiten
  • Maandelijks vakblad De Koopman

Juridisch Loket

Als lid van de CVAH kunt u in aanmerking komen voor juridisch advies en/of juridische bijstand door ons juridisch loket en/of de huisadvocaat van de vereniging. Ga naar het juridisch loket.

Kortingen & Verzekeringen

  • CVAH W.A. Verzekering – Deze is verplicht op de meeste markten. Nu ook onderlinge dekking, vraag naar de voorwaarden bij ons secretariaat. Bel 036 540 9945 of gebruik het contactformulier.
  • CVAH Verzekeringsdienst – Een uitgebalanceerd verzekeringspakket tegen uitstekende voorwaarden en scherpe collectieve premies. Ga naar CVAH Verzekeringsdienst
  • CVAH Marktengids – Als nieuw lid ontvangt u de Marktengids t.w.v. € 20,- gratis.
  • Voordeel en gemak met de CVAH brandstofpas – tot € 0,11 korting per liter, tweewekelijkse digitale factuur, ruim netwerk oliemaatschappijen, teruggave BTW gegarandeerd, jaarlijkse paskosten slechts € 7,50

Collectief belang

Samen staan we sterker

Met uw lidmaatschap steunt u de CVAH en daarmee het welzijn van de ambulante handel. De CVAH behartigt de belangen van marktondernemers en werkt daarbij samen met de Kamer van Koophandel, werkgevers- en werknemersorganisaties, Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Nederlandse Vereniging van Marktbeheerders.

Deze belangenbehartiging heeft onder meer geresulteerd in het initiëren en begeleiden van de verzelfstandiging van markten en de jaarlijkse award voor de Beste Markt van Nederland.

Aanmelden