Winter Montmarte Markt Doesburg op zondag 18 november

December is in aantocht en de eerste wintermarkten melden zich alweer. Zondag 18 november van 11.00 – 17.00 uur wordt er in Doesburg een speciale Winter Montmartre Markt georganiseerd, de vijf zomeredities ven afgelopen zomer waren een groot succes.

Perfecte sfeer

De Winter Montmartre Markt is in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg en wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd. De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markt staan leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa, sieraden, boeken en wellicht alvast een knipoog naar de Kerst.

Joie de Vivre

De Franse musette ontbreekt niet. Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol winterterras zitten bij het vuur en verwarm je en luister naar Pierre met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel “Joie de Vivre”.

Wie op de markt een plekje wil kan zich wenden tot Henk Steinvoort,  info@henksteinvoort.nl