Weer een klein stapje verder richting normaal; eten op de markt

In Emmen wordt weer een klein stapje gezet richting normaal. Vanaf vandaag mag hier ook weer worden gegeten worden op de markt. Uiteraard met inachtneming van de geldende veiligheidseisen, daar blijven ze in Emmen streng op toezien. Maar toch, het is weer een klein stapje in de goede richting.

Hopelijk is Emmen een voorbeeld voor meer markten om de teugels weer iets te laten vieren. Verreweg de meeste markten hebben zich de afgelopen maanden van hun beste kant laten zien en zich bijzonder snel aangepast aan de gestelde veiligheidseisen.

Flexibel

In vergelijking met andere economische sectoren die hard zijn getroffen door de coronacrisis kun je zelfs stellen dat de ambulante handel een van de sectoren is die zich het het beste heeft weten aan te passen aan ‘het nieuwe normaal’.

De crisis is nog lang niet voorbij, maar de Nederlandse markten hebben zich de afgelopen drie maanden van hun beste kant getoond door bijzonder flexibel, creatief, daadkrachtig, professioneel en verantwoord te werk te gaan. Een complimentje voor onszelf is hier wel op z’n plaats.