Weekmarkt Deurne op de bres voor plaatselijke horeca

De weekmarkt van Deurne startte afgelopen week een actie waarbij het de omliggende markthoreca een warm hart toedraagt. De actie bestaat uit een eenvoudige loterij waarbij de klanten kans maken op prijzen die bestaan uit waardebonnen voor de markt maar ook waardebonnen voor de omliggende horeca.

De gezellige vrijdagmiddag in Deurne is al vele jaren te danken aan een combinatie van de markt, de winkels maar zeker ook horeca. Omdat er nu toch merkbaar een saaiere sfeer om de markt hangt door de sluiting van deze markthoreca, kwam het idee vanuit de marktcommissie om het budget dat beschikbaar was voor een eindejaars-actie, te delen met deze zwaar getroffen sector.

Gedurende de maand december worden op de markt elke week 20 prijswinnaars getrokken die allen een prijs winnen, bestaande uit waardebonnen van de markt en omliggende horeca. In totaal wordt voor 2000 euro aan prijzen verloot. Waardebonnen voor de markt zijn direct inwisselbaar voor de horeca zodra deze weer open mogen. Hopelijk is dat zo snel mogelijk zodat er weer een gezelligere sfeer ontstaat en het winkelend publiek ook weer eens van een lekker bakkie of heerlijke lunch kan genieten.

bron: weekbladvoordeurne.nl