Webinar gemist?

Afgelopen dinsdag 30 juni vond het webinar Schaarse Vergunningen plaats. Marktkooplieden en gemeentes uit het hele land, konden digitaal aanschuiven bij Martie Bleeker, landelijk secretaris van de CVAH en Aygül Sen, jurist van de CVAH.

In de studio van OnlineSeminar in Amsterdam presenteerden Martie en Aygül de laatste stand van zaken rondom dit belangrijke onderwerp. Kijkers konden via de chat vragen stellen en kregen direct antwoord.

Bijna honderd deelnemers hadden zich vooraf aangemeld. Zoals dat vaker gaat in de waan van de dag, kon niet iedereen op het moment zelf aanschuiven. Gelukkig was dat geen probleem. Iedereen krijgt namelijk een link om het webinar (nog een keer) terug te kijken. Ook kan iedereen dan nog vragen stellen. Die vragen komen bij de CVAH terecht en worden daarna zo snel mogelijk beantwoord.

Op de vraag of men nog een keer mee zou doen aan een webinar over dit of een ander thema, antwoordde iedereen volmondig JA. Kijkers vonden het een prettige en laagdrempelige manier om de laatste informatie tot zich te nemen. Word vervolgd!

Kon u er niet bij zijn? Geen enkel probleem, u kunt het webinar hier terugkijken. Dat geldt ook voor iedereen die zich nog niet vooraf had aangemeld. U kunt zich dan registeren en krijgt toegang tot het webinar.

Heeft u nu al vragen over het thema schaarse vergunningen? Neem dan contact met ons op via: cvah@cvah.nl of via 036 540 9945.