Jaar- en paardenmarkt

Aanmelden voor de jaarmarkt kan vanaf nu tot uiterlijk 1 februari 2018 middels bijgevoegd aanvraagformulier.

Dickensfestijn Drunen

Het Dickensfestijn trok afgelopen jaar (2016) ruim 35.000 bezoekers naar het centrum van Drunen en is daarmee een van de meest succesvolle kerstmarkten in Noord-Brabant. Het kleinere Dickens by Night was met 10.000 bezoekers compacter maar volgens de reacties van bezoekers en ook handelaren misschien nog wel beter qua resultaat. Op beide evenementen treffen de bezoekers naast diverse optredens van koren en andere muziekgezelschappen ook meer dan 300 Dickenskarakters aan in de straten van Drunen.  In het “nieuwe” Dickensstraatje naast het oude gemeentehuis voeren toneelspelers kleine acts op, zoals mopperende wasvrouwen, stelende straatschoffies en ondeugende schoorsteenvegers.

2017 wordt iets anders dan voorheen. Het aantal locaties met Dickenstaferelen wordt uitgebreid. De kerstmarkt wordt op een aantal punten aangepast. De onderverdeling tussen de  Kerstfair in Dickensstijl en een meer algemene kerstmarkt blijft. Verder worden een aantal aandachtspunten van 2016 aangepakt.

 

Ook voor de editie 2017 biedt het Dickensfestijn ruimte voor handelaren, kooplieden en demonstrateurs. Om het karakter en de kwaliteit van het evenement te bewaken dient u zich vanzelfsprekend vooraf aan te melden. Deelname pas akkoord na schriftelijke bevestiging.

Kerstmarkt Grootzand

De kades van het Grootzand doen dienst als locatie voor de kerstmarkt waar rond de 50 sfeervol ingerichte kraampjes staan. U kunt kiezen uit allerlei traditionele spulletjes zoals kerstdecoraties, handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden & kleding, speelgoed en culinaire heerlijkheden. Terwijl u over de kerstmarkt slentert wordt u omringd door de diverse winterse geuren. De sfeervolle verlichting, de kerstman en gezellige kerstmuziek rond deze kerstmarkt geven u helemaal het kerstgevoel.

Wintermarkt Spakenburg

Een gezellige, drukke, wintermarkt met op de achtergrond het schilderachtige decor van de Oude museumhaven. De kern van het authentieke centrum word omgetoverd tot winter-wonderland. Met dit jaar extra naast de mooie verlichte braderie: een foodplein met foodtrucks en een leuk aanbod voor de kids. De wintermarkt duurt van 15:00 – 21:00

Kosten van een kraam/grondplaats commercieel non food €60,-
Kosten van een kraam/grondplaats food €90

Inschrijven kan via onderstaande link tot 25 oktober: https://goo.gl/forms/SnV6UVNz3uOyg5u92

Kerstmarkt op het DRU-Industriepark

Op zondag 10 december 2017 vormt de SSP-HAL in Ulft voor de 5de keer het bijzondere decor voor sfeervolle en gezellige activiteiten in kerstsferen. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers inkopen doen, genieten van lekker eten & drinken en diverse muziekoptredens. De SSP-HAL is gevuld met diverse marktkramen waar cadeaus, kerstartikelen en lekkernijen verkocht worden.

De toegang is gratis.

Openingstijden:
Zondag 10 December 11.00 – 17.30 uur

Geïnteresseerde exposanten voor een marktkraam in de SSP-HAL kunnen zich aanmelden via kerstmarkt@ssp-hal.nl

 

De SSP-HAL, gelegen op het DRU Industriepark te Ulft, heeft een nostalgische industriële uitstraling en biedt met haar vloeroppervlakte van 5.500 m2 plaats aan congressen, beurzen en andere middelgrote en grote evenementen. Eigenaar is de gemeente Oude IJsselstreek. De SSP-HAL wordt gevormd door de voormalige koepeloven en de SSP-assemblagehal van het bedrijf DRU Verwarming BV.

 

http://www.ssp-hal.nl/events/kerstmarkt-2017/