WA-verzekering uit het CVAH-lidmaatschap

Met regelmaat ontvangen wij op het kantoor van de CVAH vragen over de WA verzekering die leden automatisch kregen bij het lidmaatschap. Deze verzekering zit niet langer in het lidmaatschap.

Op het congres in maart is de leden voorgelegd wat we te doen met de verzekering. Reden was de onvrede over de verzekering, omdat deze de afgelopen jaren steeds verder in prijs was gestegen terwijl de dekking steeds verder werd afgeknepen. De dekking van de verzekering was zodoende wel heel erg beperkt wat bijverzekeren noodzakelijk maakte. Bovendien was het eigen risico in de loop der jaren gegroeid naar 1500 euro en waren bak- en braadkramen uitgesloten.

De leden op het congres hebben toen ingestemd om de verzekering uit het basispakket te halen van het lidmaatschap. De CVAH verzekeringsdienst heeft voor de leden echter aantrekkelijke totaal-verzekeringspakketten waarin ook een WA-verzekering is opgenomen. Deze pakketten zijn bij de CVAH verzekeringsdienst te verkrijgen. Informatie hierover kunt u opvragen door een mailtje te sturen naar: info@cvahverzekeringsdienst.nl. Bellen kan ook tijdens kantooruren naar: 010 – 288 44 11.