VIP Event Houten was voor de bezoekers een dagje proeven, ontmoeten en leren

Afgelopen week werd de vijfde editie van het Vers Inspiratie Platform (VIP) Event in de Expohallen in Houten gehouden. Vanwege het jubileumjaar werd extra groot uitgepakt met ondermeer extra workshops over hoe te handelen bij ziekteverzuim en een workshop geur- en smaaktest. Ook de CVAH was prominent aanwezig op de beurs met een ruime stand.

Met name de eerste dag van het event werd goed bezocht. Er waren veel kooplieden die een kijkje kwamen nemen en aanschoven bij een van de workshops of in het theater waar drie versondernemers hun visie en ervaringen deelden met het publiek. Bijzonder leerzaam en tegelijkertijd onderhoudend. Het meest in trek was natuurlijk de hal met de allernieuwste recepten en lekkernijen, die uitgebreid geproefd konden worden.

Voor de workshop van de Markt van Morgen, een initiatief van de CVAH, was veel belangstelling. In deze workshop werd uitgebreid ingegaan op de vraag hoe een markt het beste kan verzelfstandigen en welke voordelen dit biedt. Ook werd verteld hoe de inzet van social media de omzet van de markt kan vergroten. Al bij al een leerzame workshop waarvoor veel belangstelling was.

De dinsdag was wat rustiger, veel ondernemers zijn dan alweer aan het werk en dat was te merken aan de bezoekersaantallen. Desalniettemin blikt de CVAH terug op een geslaagd event dat volgend jaar zeker een vervolg gaat krijgen.