Verkopers gezocht voor kleine Kerstmarkt in Lelystad

De kerstmarkt vindt plaats op het gezellige Stadhuisplein in het Stadhart van het sfeervolle centrum van Lelystad. Een kleinschalige kerstmarkt maar zeer gezellig met rond de 35 kraampjes, die geheel in kerstsfeer aangekleed zijn. Dat kunt u zelf doen, maar kan ook (gedeeltelijk) door ons worden gedaan.

Naast de kerstmarkt gebeurt er nog meer in het Stadshart van Lelystad. Zo gaat de Lichtjes Parade vanaf de kerstmarkt door het Stadshart richting het Agoraplein waar de dag wordt afgesloten met een spetterende eindshow!

Voor de kerstmarkt, op deze geheel in het teken van de kerst staande dag, zoeken wij nog verkopers van artikelen die juist in de feestmaand december tot hun recht komen, of de sfeer van de kerstmarkt ten goede komen!

Denkt u dat u degene bent wat wij zoeken? Meld u dan aan op onze website via het aanmeldformulier welke u volledig invult en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij uw aanmelding kunt u kiezen uit verschillende soorten kraampjes, ook daarvoor bent u welkom om uw keuze te maken op onze website. Graag tot ziens als standplaatshouder maar zeker als bezoekers ook van harte welkom!

Neem contact met de aanbieder op