Verkiezing Beste Markt van Nederland afgelast

Het bestuur van de CVAH heeft tot haar grote verdriet een streep moeten zetten door het voornemen om ook in 2019 een verkiezing Beste Markt van Nederland (in drie categorieën) te organiseren. Er is gewoon te weinig interesse in twee van de drie beoogde categorieën om deel te nemen aan de verkiezing. Ondanks een actieve wervingscampagne is dit niet gelukt.

Waar het aan ligt? Zeg het maar. Zijn de deelnamekosten te duur, is de verkiezing niet meer van deze tijd? Wie het weet mag het zeggen.
Moeten we gaan nadenken over een nieuw eigentijds concept ?

Graag horen we van u hoe we de strijd om de Beste Markt van Nederland nieuw leven in kunnen blazen, neem hiervoor contact op met collega Wim Wiefkers van communicatie. Ook als u wel bereid bent om met een werkgroep de diverse opties te onderzoeken.
Verkiezingen als de Beste Markt van Nederland blijven een prachtig marketinginstrument om uw markt extra op de kaart te zetten. Met name de laatste jaren werd er in de media heel veel aandacht aan de verkiezingen besteed. Om deze traditie zo maar weg te gooien is doodzonde.