TV celebrities bezoeken markt Doetinchem

Wat een verrassing gisteren op de markt in Doetinchem. De landelijk bekende koks Rudolph van Veen en Sandra Ysbrandy waren aanwezig om hun nieuwe online platform te promoten.

Het duo was afgereisd naar de markt in Doetinchem om hun nieuwe online platform onder de aandacht te brengen. “FoodFirst Network heet het. Je kunt het een beetje vergelijken met Netflix. Je sluit een abonnement af en krijgt dan toegang tot honderden gezonde recepten mét bijbehorende kookvideo”, vertelt Sandra die we onder andere kennen als kok bij Live4You en MAX.

Gezonder leven

Daarnaast krijgen de trouwe kijkers ook nog tips over bewegen, slapen, ontspanning en gezond leven. “Het is geschikt voor iedereen. Naast recepten voor het grote publiek, zijn er voor mensen met een allergie, diabetes of overgewicht ook recepten geheel op maat gemaakt door een team van deskundigen”, legt Sandra uit.

Rudolph, die ondertussen op de foto gaat met een aantal nieuwsgierige Doetinchemmers, is ook erg te spreken over het nieuwe initiatief. “Het is een hele laagdrempelige manier om gezond te leven. En niet duur. Je betaalt maar €4,99 in de maand om toegang te krijgen tot zoveel lekkere en gezonde recepten”, vertelt de bekende kok van 24Kitchen.

Dat het duo het platform promoot op de markt is niet toevallig. “Op de markt is het eten wat je haalt verser dan vers. En hoe verser de ingrediënten, hoe gezonder je maaltijd is.”