TE KOOP: woning met bedrijfsgebouw in Woerden €725.000

TE KOOP: vrijstaande luxe woning met BEDRIJFSGEBOUW, gebouwd voor marktondernemer (Basjes Nootzaak) in het buitengebied van Woerden rechtstreeks aan de rivier de Oude Rijn op een perceel van maar liefs 650 m². De woning is perfect voor een markt-ondernemer, opslag en verkoopwagen(s) veilig binnen aan huis. Het geheel biedt wonen, werken, ontspanning, rust en recreatie. De ligging is centraal en goed bereikbaar tussen de Rijkswegen A2 en A12.

Vanaf de provinciale weg bereikt u via de ruime oprit de vrijstaande woning en het bedrijfsgebouw met volop parkeer faciliteiten op eigen terrein. Entree, royale, lichte hal, trapopgang, meterkast, toiletruimte met wandcloset en fontein en toegangsdeur naar de garage en de berging met CV opstelling. Vanuit de hal naar de ruime, lichte woonkamer met uitzicht over het water naar de polder. Direct aansluitend aan de woonkamer de tuin/eetkamer en de halfopen keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een grote koelkast, vaatwasser, elektrische oven, keramische koopplaat en afzuigkap. De gehele begane grond vloer is voorzien van “grote” vloertegels en vloerverwarming. De woonkamer heeft een trapkast, hout-openhaard en schuifpui. De eetkamer heeft dubbele terrasdeuren. Zowel vanuit de woonkamer als de eetkamer heeft u toegang tot de op het zuiden gelegen tuin aan de Oude Rijn met waterterras en aanlegplaats. Op de eerste en tweede etage bevinden zich 4 slaapkamers en een luxe badkamer.

Bedrijfsruimte: vanuit de garage bereikt u via een rechtstreekse verbindingsdeur de bedrijfsruimte van 10 x 7 mtr voorzien van dubbel brede (6m) geïsoleerde Crawford overhead deur. Deze ruimte heeft aan de achterzijde een deur naar de achtertuin en achterin een trapopgang en een goederenlift naar de ruime, stahoogte opslag zolder met dakkapel. De bedrijfsruimte is degelijk gebouwd in stijl met het woonhuis en biedt veel mogelijkheden voor gebruik als werkplaats, garage (bedrijfsauto’s / verkoopwagen), opslag, kantoor, etc.
Inhoud bedrijfsruimte 350 m3.
Bedrijfsruimte begane grond 70 m2

Meer informatie en bezichtiging:
Groenendael Makelaardij Woerden
www.groenendael-makelaardij.nl
0348-416886

geestdorp

Neem contact met de aanbieder op