Standhouder kerstfair gezocht

Beste ondernemer,

Wij organiseren op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december een kerstfair bij De Bocht Wernhout. We pakken dit jaar groots uit met zeer mooie afsluitbare kerstchalets welke geheel gedecoreerd worden in een warme kerst uitstraling.

De gasten die komen moeten als het ware door een klein kerstdorpje heen wandelen. Wij zullen er dan ook alles aan doen om er een geslaagd evenement van te maken, denk aan grote social media campagne, advertenties in diverse bladen, flyers en posters. Wij zijn nog opzoek naar een aantal standhouders vandaar dat wij u aanschrijven.

Algemene informatie:
Vrijdag 8 december 17:00 – 22:00
Zaterdag 9 december 15:00 – 22:00
Zondag 10 december 11:00 – 18:00

De chalets zijn geheel afsluitbaar (handig dan hoeft u maar een keer alles uit te stallen en op te ruimen).

De chalets hebben een afmeting van 200 x 175 x 240 cm met een balie aan de voorzijde (zie bijlage chalet). Mocht u hier niet voldoende ruimte aan hebben dan vinden wij het geen probleem dat u kosteloos een eigen extra tafel, kleding rek of iets dergelijks meeneemt mits u het van te voren maar even aangeeft. Zo kunnen wij rekening houden met de indeling van onze chalets. Ook is het bespreekbaar tegen een kleine vergoeding een tafel van ons in gebruik te nemen.

De chalets zijn allemaal sfeervol aan de binnenzijde verlicht zodat we tijdens de avonduren extra sfeer beleven en natuurlijk (heel belangrijk) de handelswaar goed zichtbaar is. Aan de buitenzijde zorgen wij voor de aankleding van de chalets geheel in kerst style, denk aan ski’s, hout, nep sneeuw, guirlandes, verlichting en nog veel meer.

Kosten € 250 excl. btw voor een geheel weekend.

Mocht u een stroompunt nodig hebben dan horen we dat graag tijdig. Op de fair is er natuurlijk genoeg van etenswaar en drank te koop. U als standhouder ontvangt van ons 2 consumptie munten per dag p.p. (met max van 4 consumptie munten). Ook zullen wij zorgen voor een broodje tegen etenstijd. Tijdens de fair hebben wij ook diverse artiesten, zo hebben we een Amsterdammer, een Nederlandstalige feestzanger en een Blues zanger op de planning staan.

In de bijlage vind u een visual hoe het evenement er uit komt te zien.

Mocht u interesse hebben dan horen wij het graag spoedig. Ook graag vermelden met wat voor handelswaar u precies komt zodat we niet veel dezelfde standjes hebben staan, dit is voor beide partijen niet goed.

Met vriendelijke groet,

Jorg Peeters
Grand café De Bocht
Info@debochtwernhout.nl

image

Neem contact met de aanbieder op