Politie zoekt bus met marktkraam na ongeval

LUNTEREN Op de Westzoom in Lunteren, zo’n vijftig meter voorbij de Heuvelseweg, heeft afgelopen maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij twee auto’s betrokken waren. De twee auto’s, een Golf en een Mazda, kwamen uit de richting van de Postweg in Lunteren. Het ongeluk gebeurde toen een bus met een marktkraam vanuit de tegengestelde richting op de linkerbaan een maaiende tractor inhaalde en daardoor op dezelfde baan als de twee auto’s reed. Hierdoor moesten de bestuurders van de Golf en de Mazda hard op de rem.

Door het harde remmen kwam de bestuurder van de Mazda in de berm terecht, botste de auto tegen een boom en vervolgens nog zijwaarts tegen de Golf aan. Hierdoor raakte ook de Golf beschadigd.

De bestuurder van de Mazda kwam met zijn hoofd tegen de voorruit en liep daardoor hoofdletsel op. Hij is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Golf kwam met de schrik vrij.

De bus met de marktkraam is doorgereden. Het gaat om een witte bus van het merk Iveco en een witte marktkraam zonder opdruk. De politie roept de bestuurder van de bus en getuigen op zich te melden. Iedereen die een idee heeft om welke markthandelaar het zou kunnen gaan wordt ook verzocht contact met de politie op te nemen. Tel 0900-8844.