Neem deel aan de meest bijzondere zeilrace van het jaar: de Nationale Haring Race!

Unieke belevenis: deelnemen aan de Nationale Haring Race

Schrijf snel in voor een module van de brancheopleiding verkoper ambulante handel en misschien neemt u deel met twee personen aan de Nationale Haring Race.
De Nationale Haring Race wordt dé happening van het jaar. Met een mix van nostalgie, puur culinaire verwennerij en een spannende zeilwedstrijd als hoogtepunt, creëert u een onvergetelijke ervaring. Een dag die herinnerd wordt… nog  jarenlang!

Een botterrace om nooit te vergeten. In de tweede helft van de 18e eeuw, rond 1775, rolden ze in alle plaatsen rond de Zuiderzee van de werf: botters. Het houten vissersvaartuig was bij uitstek geschikt voor visserij op de Zuiderzee, maar voer ook onder de Noordzeekust.
Veel botters zijn verloren gegaan, een aantal is bewaard (en zeilklaar) gebleven. Die nemen deel aan de meest bijzondere zeilrace van het jaar: de Nationale Haring Race. U kunt met uw bedrijf de bemanning vormen van één van deze botters en deelnemen aan de wedstrijd.
Een uitje dat zijn weerga niet kent!

Compleet verzorgd
Van stevig schippersontbijt tot lunch aan boord en een Groot Zeemans Buffet tot besluit. Aansluitend is er een daverend Haringfeest in het centrum van Spakenburg met muziek op diverse podia.
Deelnemers aan de Nationale Haring Race zal het de gehele dag aan niets ontbreken! Ze komen thuis met vissersverhalen én herinneringen aan heerlijke gerechten!
De race is tevens de start van de verkoop van de nieuwe haring in Nederland.

Voor meer informatie en inschrijven over de brancheopleiding verkoper ambulante handel>>

Voorwaarden
Kans op deelname aan de Nationale Haringrace is alleen mogelijk bij inschrijving en feitelijke participatie van een ondernemer of medewerker in de ambulante handel aan module 2: ‘Verkopen door Vakdeskundigheid’: (maandagen) 23 april, 14 mei, 28 mei en 11 juni 2018 of module 3: ‘Verkopen door Commercieel Handelen’: (maandagen) 7 mei, 4 juni, 18 juni en 2 juli 2018. Per module is er één mogelijkheid tot deelname aan de Nationale Haringrace voor twee personen op woensdag 13 juni 2018 in Spakenburg. De deelname aan de Nationale Haringrace is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. In de gevallen waarin tot de deelname aan Nationale Haringrace niet is voorzien zal een besluit worden genomen door stichting BOAH, Postbus 170, 3890 AD Zeewolde.