Nationale Postcode Loterij steunt lokale ambachtelijke ondernemers

Geachte ondernemer,

De Nationale Postcode Loterij lanceert een nieuwe prijs; de Lokaal Vers Cadeaukaart.

Met deze nieuwe kaart wil de loterij lokale ambachtelijke ondernemers een extra hart onder de riem te steken. Elke maand maakt de NPL 50.000 tot 100.000 winnaars bekend die hun cadeaukaart kunnen besteden bij lokale ambachtelijke verkooppunten, zoals op de markt en bij winkels die verse producten verkopen. Daarom ontvangt u deze brief, wij willen u graag in de gelegenheid stellen om mee te doen aan deze unieke actie die tot stand is gekomen in samenwerking met de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH).

Wat is de Lokaal Vers Cadeaukaart?

De Lokaal Verse Cadeaukaart is een prijs die kan worden gewonnen door mee te spelen bij de NPL en kan worden ingeleverd bij de speciaal geselecteerde, lokale vers verkooppunten. De cadeaukaart heeft een waarde van € 10,00 en dient in één keer te worden besteed.

Wat kost deelname aan deze actie?

Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden voor deze actie. De cadeaukaarten worden in de komende maanden naar de prijswinnaars verstuurd. Als zij de kaart ter waarde van 10 euro bij u inleveren, ontvangt u daarvoor negen euro. U betaalt dus slechts één euro per ingeleverde kaart. De Lokaal Vers Cadeaukaart zal u veel nieuwe klanten bezorgen en uw omzet vergroten!

Vergoeding

• Speciaal vanwege deze grote campagne ontvangt u per ingeleverde cadeaukaart € 9,00.

• Kaarten kunnen eenvoudig worden verzilverd via een smartphone met de Scan’r App.

• Zodra u zich inschrijft, dragen wij er zorg voor dat u deze betaalmethode gemakkelijk kunt hanteren.

• Facturen worden binnen 15 dagen na ontvangst betaald.

Extra steun

Bovengenoemde vergoeding is speciaal vanwege de grote Steun de Lokale Ondernemers campagne van de Postcode Loterij.

Het doel van de Postcode Loterij is om deze cadeaukaart ook in de toekomst nog in te zetten. Hiervoor gelden dan nieuwe voorwaarden, waarover wij u tijdig zullen berichten. Wilt u verder geen gebruik maken van deze actie? U kunt uw deelname op elk gewenst moment stopzetten.

Ik hoop op een positieve reactie van uw zijde! Aanmelden kan via het online inschrijfformulier door te klikken op:

https://verscadeaukaart.touchticketshop.nl/

Als wij uw inschrijfformulier hebben ontvangen, zetten wij alles in werking om uw locatie z.s.m. online te zetten.

LET OP! Bij inschrijving vult u bij ‘type verkooppunt’ (en dan het vakje ‘overige’) in: marktonderneming, marktondernemer of marktkraam en vervolgens de plaatnamen en postcodes van de markten waar u staat. Dan zien de kaarthouders direct dat het hier gaat om een marktonderneming en geen winkel! Zo bent u voor iedereen goed vindbaar.

De website wordt momenteel ingericht en u kunt binnenkort op www.lokaalverscadeaukaart.nl  zien, of uw locatie reeds online is.

Met vriendelijke groet,

Marcelino Dijkman

Account Director Lokaal Vers Cadeaukaart

Escudostraat 2

2991 XV Barendrecht

Tel: 010 – 2043024

Mob: 06 – 53888883