Nationale Kaas Week: Landelijke promotie kaasverkoop

Dit jaar vindt de Nationale Kaas Week (NKW) plaats van 2 t/m 8 november. Een week waarin ondernemers met een specialisme in kaas kunnen profiteren van een campagne met een uitstraling die landelijk verspreid zal zijn.

De NKW is een landelijk initiatief waar je als ondernemer zélf je acties aan kunt verbinden. Het enige dat landelijk hetzelfde is, is de premium die wordt weggegeven bij besteding van € 10,- aankoop van kaas: heerlijk kaas (smaak) begeleiders van Voets Specialiteiten uit Schijndel.

Iedereen kan mee doen

Het geeft je als kaasondernemer de mogelijkheid om de aandacht van je klanten extra te trekken én hun eens extra te verwennen. Elke kaasspecialist kan mee doen; kaashandelaren met een winkel, marktkraam, venters auto, boerderijwinkel en/of landwinkel.

Promotiekans

De organisatie is dit jaar voor het eerst in handen van de Stichting Foodspecialiteiten Nederland. De CVAH ondersteunt de actie en ziet dit als een mooie promotiekans voor kaasondernemers. Om je kraam aan te kleden zijn er diverse mogelijkheden welke je terug kunt vinden op deze website van de NKW. Hier vind je ook meer informatie over de weekactie en kun je je inschrijven.