Marktondernemers ontvangen meer dan 28.000 euro aan CVAH-subsidie

Deze maand stort de CVAH in totaal meer dan 28.000 euro aan BBL-subsidie voor de verletkosten op de bankrekening van de deelnemende marktondernemers. Deze subsidie is mogelijk gemaakt door het sectorplan voor de ambulante handel op initiatief van de CVAH. Behalve deze subsidie heeft de CVAH in de periode september 2014 tot en met februari 2017 mede door het sectorplan de workshops  ‘Extra-omzet-avonden’,  ‘Omgaan met de kritische klant’ en ‘Social media op de markt’  en de ‘Gezondheidschecks voor personeel’ gratis kunnen aanbieden. Dit alles om de voorwaarden te verbeteren voor de ondernemende mens, zowel ondernemer als medewerker, in de ambulante handel.

De CVAH heeft dit initiatief kunnen realiseren vanwege de kracht, die gevormd wordt door haar leden, onder het motto ‘Samen sterk door het collectief’. Het sectorplan ambulante handel is een voorbeeld van CVAH-belangenbehartiging. Op de CVAH-website leest u wat de CVAH nog meer doet aan belangenbehartiging.

De subsidie is mede mogelijk gemaakt dankzij de regeling van de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot co-financiering van sectorplannen.

Als marktondernemer komt u  mogelijk in aanmerking voor subsidie voor de begeleiding bij een aangeboden leerplaats. Lees meer….