‘Markt van de toekomst’ op jubileum-editie VIP Houten

 

Het Vers Inspiratie Platform (VIP) houdt op 1 & 2 april voor de vijfde keer op rij haar jaarlijkse event in de Expo-hallen in Houten. Dit jaar wordt daarom extra uitgepakt met ondermeer een ‘Markt van de toekomst’, waaraan ook de CVAH zal meewerken.

Op de ‘Markt van de toekomst’ worden de laatste trends gepresenteerd voor de ambulante handel. De CVAH werkt in dit project samen met de Vereniging van Keurslagers, de Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten (VNV) en de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). Verder is er  – naast de bekende proeverijen –  een BBQ-plein waar alles in het teken staat van buiten grillen en koken.

 

Kennisprogramma’s

Aanvullend op de expositie is speciale aandacht voor kennisoverdracht, vooral interessant voor medewerkers en studenten. Hal 2 wordt daarom ook volledig ingezet voor het kennisprogramma. Zo probeert men extra aandacht te kweken bij jongeren voor een toekomst op de markt. Er worden workshops gehouden die interessant zijn voor ondernemers, medewerkers én studenten binnen de foodbranche. Er worden de volgende workshops gehouden:

College Tour

Drie toonaangevende ondernemers uit de versbranche delen in deze workshop hun bijzondere visie. Wat doen zij anders dan anderen? En waarom doen ze dat? De bezoekers aan deze workshop hebben – net als bij de echte College Tour – vervolgens de mogelijkheid om vragen te stellen.

Help, mijn medewerker is ziek!

Peter-Jan Smits is expert in het reduceren van ziekteverzuim. Tijdens deze interactieve workshop belicht hij zowel de kant van de werkgever, als die van de werknemer.

E-commerce, kans of bedreiging?

Consumenten raken steeds meer gewend aan online bestellen, ook als het gaat om de dagelijkse boodschappen. Tijdens deze workshop leert men hoe er ingespeeld kan worden op die trend.

Geur- en smaaktest

Versspecialisten hebben al hun zintuigen nodig om de kwaliteit van een product te kunnen beoordelen. In deze workshop testen de deelnemers zelf hoe goed zij hier in zijn.

Kortom, het zal een heel interessant VIP Event te worden dit jaar, een interessant uitje voor de markt-ondernemer om daar samen met het personeel en stagiaires naar toe te gaan.

Er is nog plek voor marktondernemers!

Wilt u zelf uw bedrijf presenteren op de beurs? Dan is het Vers Inspiratie Platform (VIP) 2019 een prachtige kans om uw bestaande en potentiële nieuwe relaties te ontmoeten. Voor meer exposanteninformatie neem contact op met Karel van den Heuvel (projectleider van het VIP 2019) via: vip@versplatform.com.

Meer nieuws over het VIP-event leest u in de Koopman van maart aanstaande.