Kijk, hiervoor ga je naar de markt!

Met trots presenteert de CVAH de nieuwe shopper! De vorige markttas bleek een gewild promotiemiddel, duizenden tassen zijn door vele marktcommissies ingekocht en uitgedeeld om hun markt te promoten. En de tassen blijken geliefd bij de klanten. Ze zijn duurzaam, milieu-vriendelijk, praktisch en prachtig om te zien! Het liep zo hard dat de tassen eind vorig jaar volledig uitverkocht waren.

Op het CVAH kantoor zijn de dames in hun sas met de nieuwe tas

“Deze tas is chiquer dan de vorige, hiermee wil je als dame graag worden gezien!”

Bij het ontwerp van de nieuwe tassen hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen, ideeën en opmerkingen van kooplieden. Zo staat er nu meer non-food op de tas. Ook is de basiskleur aangepast zodat de tas rustiger en chiquer oogt. Verder zijn de hengsels ingekort zodat de tas zowel als handtas áls schoudertas kan worden gebruikt. En de belangrijkste aanpassing: de nieuwe tas is voorzien van een extra koelvak om verse producten koel te bewaren.

 

 

Zo kunnen klanten na de markt nog gerust een kopje koffie drinken zonder bang te zijn dat hun verse waar verpietert. Een hele verbetering ten opzichte van de oude tas!

 

De tas is te bestellen bij de CVAH afdeling communicatie en kost € 1,50 inclusief btw. Wij hopen hiermee wederom een mooi promotiemiddel aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Bestellen?

dat kan per mail: dekoopman@cvah.nl

of telefonisch 036-540 99 45 en vraag naar Robert