Internationale aftrap ‘Ik hou van mijn markt’ in Parijs

Op zondag 1 mei 2016 was de aftrap van de internationale campagne ‘Ik hou van mijn markt’ in Parijs in de aanwezigheid van de Franse president François Hollande en de burgemeester van Parijs Anne Hidalgo.

Vertegenwoordigers van de markten uit de diverse deelnemende landen werden door de president en burgemeester ontvangen ter gelegenheid van de aftrap van de internationale campagne ‘Ik hou van mijn markt’ voor de maand mei. Een keur aan aan versproducten van de markt werd gepresenteerd en geproefd. De president en burgemeester spraken beiden over het belang en de toegevoegde waarde van de markt voor de samenleving en namen alle tijd voor de aanwezige ondernemers en hun vertegenwoordigers.

De campagne is een initiatief van de WUWM, de internationale organisatie voor de ambulante handel. De Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) is lid van de WUWM.

Voorzitter van de WUWM, de spanjaard Manuel Estrada-Nora, schudt de hand van de Franse president en staat naast de burgemeester met de campagne logo’s.