Grote opkomst vakdagen

De problematiek rondom de schaarse vergunningen zorgt voor veel roering onder marktkooplieden. Vanaf volgende week belegt de CVAH bijeenkomsten in het land waar het bestuur het onderzoeksrapport nader zal toelichten. Marktondernemers krijgen hier de gelegenheid om vragen te stellen en hun meningen/ideeën te uiten.

De belangstelling om mee te praten blijkt groot, inmiddels hebben meer dan 300 kooplieden zich aangemeld voor de bijeenkomsten. De avonden in Eindhoven en Nieuwerkerk aan de IJssel zitten nagenoeg vol maar aanmelden is nog steeds mogelijk.

Niet-leden ook van harte welkom

Het bestuur van de CVAH benadrukt dat ook niet-leden van harte welkom zijn om de vakavonden te bezoeken. Opgeven kan door op onderstaande foto te klikken, u wordt dan doorgelinkt naar de webpagina waar u zich kunt aanmelden. De toegang is gratis en u kunt meerdere personen meenemen.

programma

Voor alle avonden geldt dat de zaal open is vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en bestaat uit twee delen, het eerste deel gaat volledig over de schaarse vergunningen, het tweede deel over ‘De jonge Markt’, hierin staat de vraag centraal hoe we meer jonger collega’s kunnen aantrekken en jonger publiek naar de markt kunnen krijgen. De avonden sluiten om 21.00 uur. Daarna is er gelegenheid om informeel de avond voort te zetten onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.