Grote belangstelling bijeenkomst vaste standplaatshouders Deventer

Afgelopen week was er in Deventer een speciale voorlichtingsavond voor vaste standplaatshouders over het schaarse vergunningenbeleid. Een groot deel van deze groep vaste standplaatshouders staat vaak al decennia lang op dezelfde vertrouwde plek in de stad. Er zijn zelfs standplaatsen die generaties lang door een en dezelfde familie worden bezet.

Speciaal voor deze groep ambulante ondernemers was er een voorlichtingsavond. Want ook voor hen is de toekomst onzeker nu de regelgeving omtrent schaarse vergunningen door gemeenten zal worden aangepast. Voorzitter Henk Achterhuis en juridisch medewerker van de CVAH Aygül Sen waren aanwezig om de standplaatshouders bij te praten over de laatste ontwikkelingen.

Praktisch alle standplaatshouders waren aanwezig, slechts een enkeling was verhinderd. Het doel van de avond was om ook hen volledig te informeren inzake de schaarse discussie en afspraken te maken die gelijk zijn aan die van hun collega’s op de markt. De honger naar informatie bleek groot en de bezoekers waren na afloop blij dat de CVAH hen had bijgepraat.

Indien er behoefte aan een voorlichtingsavond bij vaste standplaatshouders in andere gemeenten, waar ook onrust heerst over de vergunningen voor onbepaalde tijd, kan men contact opnemen met de CVAH voor een afspraak. Voorzitter Henk Achterhuis en juridisch medewerker Aygül Sen komen dan langs om de ambulante ondernemers bij te praten.