Gezocht: ondernemers voor vrijdagmarkt in St Philipsland/St Maartensdijk

St Philipsland en St Maartensdijk zijn plaatsen met totaal 6500 inwoners in gemeente Tholen, op de grens van Noord-Brabant en Zeeland. In morgen staan de marktlui in St Philipsland, Flipland in volksmond, en ‘s middags in ‘Smerdiek’.
Sint Philipsland heeft naast de supermarkt geen andere winkels meer en de inwoners zijn dus op de markt aangewezen. St Maartensdijk is levendiger, vooral door de aanwezigheid van hotels en campings. Daarbij is het een historisch stadje waar wij op de historische ‘Markt’ op een centrale plaats staan.

Het publiek in deze streek kenmerkt zich door haar trouwheid en loyaliteit. Men is blij met de (weinige) voorzieningen die men heeft en houdt dat graag in stand.

Op de markt hebben wij ruimte voor:
– bloemen
– beenmode
– ondermode
– vlees/gevogelte

Gemeente Tholen bestaat uit 9 dorpen/stadjes en op alle markten is ruimte voor deze ondernemers. Er zou dus een volle week gevuld kunnen worden.
De marktvergunningen zijn erg goedkoop en de gemeente laat veel ruimte aan de ondernemers zelf.
Bel voor meer informatie naar de marktmeester van gemeente Tholen op 0166 668200 (Annelies Laban) of bel voor info over de markt naar Groentebroer Gert den Haan op 06 27304719.

St Maartensdijk

Neem contact met de aanbieder op