januari, 2018

15jan13:0017:00CVAH-verenigingsoverleg over toekomstDeelnemers: Vertegenwoordigers Afdelingsbesturen en Centraal Bestuur13:00 - 17:00 Leuvenumseweg 7, Harderwijk

Meer

Beschrijving

Verenigingsoverleg tussen vertegenwoordigers van de CVAH-afdelingsbesturen en het Centraal Bestuur over een goede toekomst voor de vereniging en de branche.

In de afgelopen jaren is er veelvuldig gesproken over de toekomst van de branche en de CVAH.
Daarbij is gekeken naar het huidige verenigingsmodel en de houdbaarheid daarvan op alle niveaus, naar mogelijk andere modellen voor de toekomst en ook de verdere ontwikkeling van de CVAH-organisatie in Zeewolde.

Tijdens het afgelopen congres in maart 2017 zijn diverse voorstellen hiervoor in stemming gebracht, door de uitslag van de stemming kan de CVAH nu eigenlijk niet voldoende verder. Het Centraal Bestuur wil dan ook graag daarom een overleg met vertegenwoordigers van de afdelingsbesturen, om vooral samen na te denken over een goede toekomst voor onze vereniging en de branche. Het samen daarover nadenken en overeenstemming bereiken is van groot belang.

Alle afdelingsvoorzitters zijn uitgenodigd voor dit overleg eventueel in gezelschap van een medebestuurslid.

De bijeenkomst zal begeleid worden door Marco Maasse van Branchepower.
Het Centraal bestuur vindt het echt nodig om samen te spreken over de toekomst en hoopt dat alle afdelingen aanwezig kunnen zijn.

Aanmelden graag voor 6 januari 2018 per email.

Als voorbereiding op deze bijeenkomst is er de komende weken onder de leden van de CVAH met een e-mailadres een korte digitale enquête. Hierin worden een aantal
relevante vragen gesteld voor een directe ledeninput en om het instrument van direct meedenken van de leden over het beleid verder te testen. De resultaten van deze enquête worden ook meegenomen in het verenigingsoverleg.

Tijd

(Maandag) 13:00 - 17:00

Lokatie

Van der Valk Harderwijk

Leuvenumseweg 7, Harderwijk

VOLG ONS OP FACEBOOK
X
X