Eerste bijeenkomst Markt 2020 interessant én gezellig

sdr

De eerste avond van de serie van vier bijeenkomsten onder de naam Markt 2020, georganiseerd dor de BOAH, trok veel belangstelling. In het Van der Valk hotel in Houten kwamen zo’n vijftig marktondernemers en personeel bij elkaar om te brainstormen over het ondernemerschap. Het werd een boeiende avond…

Spreker op de avond was ras-ondernemer Arko van Brakel. De door de wol geverfde zakenman vertelde op een openhartige manier over zijn successen, maar nog veel meer over zijn mislukkingen. Want, zo zegt hij, daar leer je verreweg het meeste van.

Jong publiek

Van Brakel wist de zaal te boeien met zijn betoog. Wat opviel was dat het merendeel van de gasten jong was, de twintigers en dertigers waren ruim in de meerderheid en ook waren de vrouwen goed vertegenwoordigd. Ongeveer een derde van de gasten waren dames. Het is mooi om te zien dat vooral jonge marktondernemers aanwezig waren op de eerste Markt 2020 bijeenkomst. In de zaal hing een goede energie en de sfeer was prima. Positieve ondernemers, ambitieus en gemotiveerd, leergierig en vooral denkend in kansen en mogelijkheden. Het was tekenend voor de sfeer van de avond. Die was vooral gezellig te noemen!

Avond gemist?

Geen nood, er komen nog drie avonden die u kunt bezoeken. Aanmelden kan via de website van de CVAH.

Nieuwsgierig?

Een uitgebreid verslag van de Markt 2020 mét alle tips van Arko van Brakel kunt u lezen in de komende uitgave van de Koopman.