Eén van de Vakdagen bezoeken? Dat kan!

We verdienen met z’n allen onze boterham op de markt. Het is dus voor ieder van ons van groot belang dat de markt in Nederland blijft bestaan.

Dat is vandaag de dag al lang geen vanzelfsprekendheid meer. Steeds meer belanghebbenden maken aanspraak op de openbare ruimte waar sinds jaar en dag de markt wordt gehouden. Door nieuwe wetgeving komt ons eeuwenoude recht om gebruik te maken van de openbare ruimte steeds meer in het gedrang. Hoe bieden wij die nieuwe bedreigingen het hoofd? Hoe laten wij als beroepsgroep onze stem horen en hoe verdedigen wij onze belangen?

De CVAH toert in oktober door het land om dit met jullie te bespreken. Luister naar wat collega’s te vertellen hebben en praat zelf mee over de toekomst van de markt. Want dit gaat ons allemaal aan. Schrijf je dus in op een van de zes bijeenkomsten en zorg dat je er bent. Want de markt, dat zijn wij! sfeer die de avond had. De bijeenkomst was het bezoek zeker waard. Vanavond start de tweede bijeenkomst in Nieuwerkerk aan de IJssel. Hiervoor hebben zich meer dan 100 kooplieden aangemeld. Hebt u zich nog niet aangemeld maar wilt u ook komen op een van de avonden? Meld u zich dan alsnog aan.