Dit wil je niet missen als marktondernemer én werknemer!

De Inspiratieavonden Markt 2020

De BOAH (Branchebureau en Opleidingsfonds Ambulante Handel) organiseert vijf inspirerende bijeenkomsten over de duurzame toekomst van de markt. Belangrijke onderwerpen passeren de revue: Hoe maak ik meer omzet, meer winst? Hoe krijg ik (nog) meer plezier in mijn werk en hoe kan ik als nóg beter samenwerken met mijn collega’s?

Want de wereld om ons heen verandert razendsnel. Consumenten veranderen, hun gedrag wordt steeds onvoorspelbaarder. Hoe kun je als hardwerkende marktkoopman tóch de tijd vinden om je hierin te verdiepen, deze veranderingen het hoofd bieden en mee te groeien in deze veranderende omgeving? Wat zijn die ingrediënten van het ondernemerschap die je moet uitvergroten en welke nieuwe vaardigheden moet je jezelf aanleren om succesvol te blijven?
De avonden zullen bol staan van praktische handvatten, veel tips maar vooral ook veel gezelligheid en ontmoetingen met andere marktkooplieden. Dus kom naar een van de informatie-avonden, neem je collega’s mee en leer hoe je straks samen met de andere marktondernemers jullie markt naar een hoger plan kunnen tillen. De markt is allang geen plek meer voor goedwillende amateur ondernemers, de markt is momenteel volop in ontwikkeling om uit te groeien tot een plek waar specialisten het beste van het beste bieden, waar mensen graag bij elkaar komen.
De avonden worden geleid door rasondernemer en inspirator Arko van Brakel. Hij gaat op een inspirerende wijze bovenstaande vragen behandelen. Een voorproefje kunt u alvast HIER bekijken.
   Arko van Brakel
Hieronder kunt u lezen waar en wanneer de avonden worden gehouden:
Okt 15, Houten
Okt 29, Assen
Okt 30, Alkmaar
Nov 12, Eindhoven
Nov 13, Nieuwerkerk a/d IJssel 
Meld je HIER aan voor een onvergetelijke avond!