De Marktengids 2021 t.w.v. €20,- GRATIS meegestuurd met De Koopman

De allernieuwste marktengids t.w.v. €20,- is vanaf vandaag bij alle CVAH leden in de brievenbus gevallen. Hierin treft u een overzicht aan van de Nederlandse markten en contactgegevens van bestuurders, secretariaten en managers van de vereniging.

Tegelijkertijd heeft u de laatste gedrukte marktengids die de CVAH uitbrengt. Daarom ontvangt alle leden dit laatste exemplaar.

Wie tegenwoordig informatie zoekt over een bepaalde markt, instantie of persoon, doet dit digitaal. Daarom gaan we onze website gebruiken om dit soort informatie sneller en duidelijker weer te geven.
Dit jaar krijgt de communicatievorm van de vereniging ook een grote update. Zo is de CVAH een samenwerking aangegaan met een nieuwe uitgever, Muntz uit Amersfoort. Dit bureau zal de Koopman voorzien van een nieuw jasje en ook de website van de CVAH krijgt een modernere look. Met nieuwe, snelle zoekfuncties en meer interactieve pagina’s. Wie straks informatie zoekt over een bepaalde markt of persoon bij de vereniging zal dat sneller en gemakkelijker vinden via onze  vernieuwde website.

Het is daarom dat we met enige weemoed afscheid nemen van deze marktengids, die jarenlang een steun en toeverlaat was voor menig marktondernemer, maar door de tijd is achterhaald. Desalniettemin veel leesplezier toegewenst. Geniet voor een laatste keer van het feit dat u iets tastbaars in handen houdt en de geur van inkt en papier kunt opsnuiven. Maar voor echte actuele informatie raden wij u aan om het antwoord op uw vraag op onze vernieuwde website te zoeken.

Met vriendelijke groet,

Peter Reudink
Ad interim voorzitter & portefeuille communicatie CVAH