De Belg Waterloo uitgeroepen tot beste friteszaak van het land

De familie Waterloo staat al 31 jaar op de markt in Groningen  met hun patatzaak en zijn inmiddels een begrip in het hoge Noorden. Ze slepen de laatste jaren de een na de andere prijs binnen. Zo ook weer afgelopen weekend. Website “debestevijf.nl” heeft Waterloo uitgeroepen tot beste patatzaak van Nederland. Een bijzondere eer voor de familie Waterloo. Vorig jaar behaalden ze al de tweede plek, maar dit jaar staan ze onbetwist op nummer 1.

Kroon op 30 jaar hard werken

Milano Waterloo is dan ook erg blij met de titel. “Het is de kroon op ons werk. We geloven heilig in wat we doen en streven altijd naar de beste kwaliteit. Dat onze frites wordt uitgeroepen tot de beste van het land komt volgens mij doorat wij altijd vol hartstocht onze patat bakken. Na dertig jaar doen wij dat altijd nog met evenveel passie als in het begin. Dat zal net dat stukje meerwaarde zijn wat ons product tot de beste maakt.”

‘Betere reclame dan dit kun je niet krijgen’

Dat klopt helemaal. Vorig jaar werden we tweede in de test en dat gaf onze zaak al een enorme boost. Mensen uit het hele land reden toen speciaal naar Groningen om bij ons een patatje te eten. Nu we nummer 1 zijn zal dat wel weer gebeuren en ze zijn van harte welkom, we zullen ze niet teleurstellen. Onze frites wordt gemaakt van de allerbeste aardappelen, gebakken in de allerbeste olie en bestrooid met de allerbeste kruiden.” De friteszaak is een echt familiebedrijf en ooit vanuit België in het noorden neergestreken. Inmiddels is de familie helemaal ingeburgerd in Groningen.

Rijk

Wat doet de prijs met de familie? “Voor ons betekent de prijs dat we elke dag met nog meer plezier en nog meer passie aan het werk gaan. Ik voel me een rijk mens, op dit soort dagen lacht het leven ons toe.”

 

Klik hier voor het artikel

Zelf de beste patat van Nederland proeven? Zie info hieronder

De standplaatsen van de Familie De Belg Anna ,Jan ,Harry en Milano Waterloo

Elke woensdag aan het Reitdiepshaven in Groningen geopend van 12:00 tot 18:00 uur t/o de Jumbo supermarkt (behalve woensdag 24 oktober 2018 )
Elke donderdag in Hoogkerk naast de Albert Heijn tot 18:00 uur
Grotemarkt Groningen Dinsdag ,donderdag (donderdags tot 19:00 uur en de rest van de dagen tot 17:00 uur)Vrijdag ,zaterdags en zondags
De Vismarkt Dinsdag woensdag vrijdag en zaterdags en elke eerste zondag van de maand
Zondag Zuidlaren van ± 11:15 t/m ± 18:45 uur (zomertijd )
Zondag Groningen Grote markt geopend van 11:00 t/m 17:00 uur

Heeft u vragen over opening/sluitingstijden?
Standplaats eventueel gewijzigd i.v.m. weersomstandigheden?
Bel voor (actuele standplaats) informatie naar:
Harry Waterloo 0655328413 of Milano Waterloo 0654796344
Graag tot ziens bij één van onze originele Belgische frituurkramen!!