CVAH Vakdagen 2020 gaan digitaal

 

Vorig jaar konden we elkaar tijdens de Vakdagen nog ‘live’ ontmoeten. Dit jaar gaan de Vakdagen digitaal. De hele maand November staat, hoe kan het ook anders ‘Het Corona Virus’ centraal! Samen kunnen we laten zien dat we als professionele branche de situatie serieus nemen. Met de drukke decembermaand voor de deur, is het van extra groot belang dat de klant gezond en veilig zijn of haar boodschappen kan doen op de markt. We liggen nu echt onder een vergrootglas. We moeten met elkaar die decemberdrukte gaan ‘managen’ en een lockdown zien te voorkomen.

De hele maand November organiseert de CVAH daarom ‘De Digitale Vakdagen 2020’, welke geheel in het teken zullen staan van Corona-plannen en maatregelen op de markt. Een maand vol ideeën, inspiratie, praktijkvoorbeelden, ervaringen, tips, plannen en actie! We sturen zelfs hippe ‘Instagram Influencers’ op pad! Wie weet naar jouw markt!

 

Deel jouw markt!

We zijn trots op al die ondernemers, medewerkers, marktmeesters/managers en marktcommissies, die zich nu al dagelijks inzetten voor een veilige markt en maatregelen hebben genomen. Dit is dan ook een oproep aan marktondernemers om eigen inspirerende voorbeelden te delen. Stuur een filmpje of wat foto’s op van je eigen ‘Corona Proof’ kraam of verkoopwagen. Of laat zien en horen hoe jouw markt zaken aanpakt Alle inspiratie is welkom.

Stuur ‘t op naar: vakdagen@allesoverdemarkt.nl

Goede voorbeeld-markten worden beloond met het bezoek door een lokale influencer, die haar filmpje van jullie markt via Instagram gaat verspreiden. Kortom, deel zoveel mogelijk ideeën met elkaar. Het is echt in ieders belang. We wensen jullie inspirerende vakdagen, minder gezellig, maar zeker niet minder nuttig. We vertrouwen op jullie samenwerking.

Check voor meer informatie rond Corona ook regelmatig www.cvah.nl