Citroën en CVAH komen met spectaculaire aanbieding!

Tot 30% korting op een nieuwe Citroën Jumpy en Jumper!!!

Citroën Jumper

Ondernemers opgelet: de samenwerking tussen Citroën en de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) kan u een fikse besparing opleveren. Iedere bij de CVAH aangesloten ondernemer kan aanspraak maken op een voordeel van 25 tot 30 procent op de netto cataloguswaarde bij aanschaf of lease van de Citroën Jumpy en de Jumper. In het geval van financial lease wordt het voordeel in het maandbedrag verrekend.

De CVAH behartigt de belangen van ruim 11.000 ambulante ondernemers. Juist omdat deze ondernemers over het hele land staan en dus mobiel moeten zijn, hebben zij behoefte aan een moderne, betrouwbare en milieuvriendelijke bedrijfsauto. Een nieuwe Citroën voldoet aan de zwaarste eisen. De Jumpy en de Jumper met hun veelzijdige karakter kunnen op maat worden aangepast aan de specifieke wensen van elke ondernemer.

Citroën Jumpy

Citroën bedrijfswagens zijn economisch, comfortabel en multifunctioneel. Ze hebben de modernste dieseltechnologie en connectiviteit aan boord. Met name voor de ambulante ondernemers is het een cruciaal voordeel dat beide modellen achtereenvolgens 1,5 en 2,5 ton kunnen trekken, ze rijden immers vaak met een zware aanhangwagen. Dankzij de lage eigen massa blijft het GVW onder de 3,5 ton, zodat beide bedrijfswagens met rijbewijs BE mogen worden gereden.

Zowel de Jumpy als de Jumper zijn flexibel en multifunctioneel in te richten. Ze zijn leverbaar in respectievelijk 3 en 4 carrosserielengtes en in het geval van de Jumper ook nog eens in 3 hoogtes. Met de configuratie ‘Chassis Cabine’ of ‘Plancher Cabine’ maakt de ambulante ondernemer zijn Jumper tot in detail op maat. De Citroën Business Centers zijn de aangewezen partners om de specifieke wensen in kaart te brengen en deze bij erkende ombouwbedrijven te laten uitvoeren. Tevens staan zij paraat met uitgebreide servicevoorzieningen.

De aanbieding van Citroën en de Centrale Vereniging Ambulante Handel geldt voor onbeperkte duur en is vanaf vandaag van kracht. De slimme ondernemer slaat nog dit jaar zijn slag.

Wilt u meer informatie over of gebruik maken van deze spectaculaire aanbieding, dan kunt u gewoon terecht bij uw dichtstbijzijnde Citroën dealer.