Blij met nieuwe opzet verkiezing Beste Markt van Nederland

 

De nieuwe opzet van de verkiezing Beste Markt van Nederland 2020 valt in de smaak. Meerdere markten hebben zich al aangemeld om dit jaar een gooi te doen naar de titel ‘Beste Markt van Nederland 2020’. Dat komt voor een groot deel omdat deelname aan de verkiezing nu gratis is en aanmelden binnen 10 minuten gepiept is.

Wim Wiefkers, bestuurslid communicatie, denkt met het vernieuwen van de opzet het probleem van te weinig kandidaten definitief tot het verleden behoort. “Het aanmelden van je markt is nu een fluitje van een cent. In het verleden moest je je door lange vragenlijst heen worstelen, nu beantwoord je tien vragen, upload je tien foto’s van je markt en klaar is Kees. Na tien minuten zit je als markt in de race naar eeuwige roem. Makkelijker kun je je markt niet promoten en het kost je niets. Je moet als lid van de marktcommissie wel gek zijn om hier niet aan mee te doen. Je hebt niks te verliezen en kunt alleen maar winnen.”

Niks te verliezen?

“Nee helemaal niets. Je meldt je markt aan en die stapel aanmeldingen krijgt alleen de jury te zien. Die selecteert uit de aanmeldingen zes markten die gaan strijden voor de titel in twee categorieën, de Beste Grote Markt en de Beste Kleine Markt. Zit je niet bij die genomineerden, jammer dan, probeer je het volgend jaar gewoon weer. Niemand ziet dat jouw markt niet is geselecteerd.”

Klik en win!

“Wordt je wel geselecteerd, dan staat je als markt een hele mooie zomer te wachten, met heel veel promotie en gegarandeerd meer bezoekers, meer omzet en eeuwige roem. Wie wil dat niet? Ik zou zeggen tegen alle markten: Meld je aan! Verliezen kun je niet, winnen wel. Dus klik op de link hieronder en win!”

https://www.cvah.nl/de-beste-markt/