Bezorgbakkie.nl officieel van start


felicitaties van beide Groninger Wethouders voor Gruter en Coopman

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver, Bezorgbakkie.nl is vandaag gestart met het bezorgen van producten die je op de Groninger markt koopt. De ondernemers achter dit initiatief zijn de standwerkers Jeroen Coopman en John Gruter.

Wethouders Philip Broeksma en Paul de Rook onderbraken hun werkzaamheden om beide ondernemers een hart onder de riem te steken. “Een geweldig initiatief van beide heren. Groningen is trots op haar markt en deze bezorgdienst maakt onze markt nog completer. Wat ons vooral aanspreekt is het groene karakter van de bezorgdienst. Zij brengen de markt bij de mensen thuis met hun elektrische bakfiets, een enorme uitkomst voor mensen die oud en moeilijk ter been zijn maar ook voor mensen die houden van gemakzucht. Je doet je boodschappen of op de markt, of thuis op de bank, maar je hoeft ze niet meer mee te sjouwen naar huis. Nu kunnen mensen gewoon op de fiets naar de markt, daar hun inkopen doen en een paar uur later krijgen ze het thuisbezorgd. We zijn blij dat Gruter en Coopman Groningen hebben gekozen om hun onderneming te starten, een prachtige primeur voor Groningen.”

John en Jeroen zijn blij dat ze na maanden van voorbereiding eindelijk aan de slag kunnen. Elke marktdag in Groningen gaat de bezorgdienst van start en zijn er drie bezorgrondes. “Mensen kunnen de hele week hun bestellingen opgeven en laten bezorgen op de marktdagen; dinsdag, vrijdag en zaterdag. Wij bezorgen tijdens deze marktdagen tussen 11.00 en 13.00 uur, tussen 14.00 en 16.00 uur en tussen 17.00 en 19.00 uur.”

Gelijk op de eerste dag komen de bestellingen al binnen, beide ondernemers zijn zichtbaar blij hiermee en geloven rotsvast in hun initiatief. “We starten hier in Groningen, de komende maanden gaan we vooral ervaringen opdoen en het bezorgsysteem finetunen. Na een paar maanden gaan we verder kijken, het is uiteindelijk de bedoeling om bezorgbakkie.nl landelijk uit te rollen.”

Wilt u dat uw markt ook gebruik gaat maken van de bezorgservice van bezorgbakkie? Bel dan naar 030 – 227 0665 of stuur een e-mail naar info@bezorgbakkie.nl. Wij nemen dan direct contact met u op en gaan samen met u bekijken hoe u het beste deze bezorgservice aan uw klanten kunt aanbieden.