Bezoek de Markt van de Toekomst in Houten!

Op 1 en 2 april kunt u de ‘Markt van de Toekomst’ bezoeken die wordt gepresenteerd op het VIP event in Houten. Op de ‘Markt van de toekomst’ worden de laatste trends gepresenteerd voor de ambulante handel. De CVAH werkt in dit project samen met de Vereniging van Keurslagers, de Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten (VNV) en de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). Verder is er – naast de bekende proeverijen – een BBQ-plein waar alles in het teken staat van buiten grillen en koken.

Bedrijfsuitje

Aanvullend op de expositie is speciale aandacht voor kennisoverdracht, vooral interessant voor medewerkers en studenten. Hal 2 wordt daarom ook volledig ingezet voor het kennisprogramma. Zo probeert men extra aandacht te kweken bij jongeren voor een toekomst op de markt. Er worden workshops gehouden die interessant zijn voor ondernemers, medewerkers én studenten binnen de foodbranche. Een bezoek aan het VIP-event kan daarom heel goed worden gebruikt als een personeelsuitje, want dit combineert het nuttige met het aangename, en:

De toegang is gratis!

Aanvangstijden workshops en theatervoorstellingen: 

Maandag 1 april

Theater

16.00 – 16.45 uur                            Vershelden College Tour

                                                             Powered by Versplatform

Drie versondernemers met een bijzonder verhaal delen hun visie op de toekomst van de versdetailhandel. Uiteraard krijgen de bezoekers ook ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen.

 

17.15 – 18.00 uur                            Keurslager zaalprogramma

                                                         Exclusief voor leden van de Vereniging van Keurslagers

Het retaillandschap is volop in beweging. Hoe blijven we relevant voor de consument? Tijdens het zaalprogramma delen business innovator Joost Roede en directeur Vereniging van Keurslagers Joep Klaver hun inzichten.

 

20.15 – 21.00 uur                            Keurslager zaalprogramma

                                                        Exclusief voor leden van de Vereniging van Keurslagers

Het retaillandschap is volop in beweging. Hoe blijven we relevant voor de consument? Tijdens het zaalprogramma delen business innovator Joost Roede en directeur Vereniging van Keurslagers Joep Klaver hun inzichten.

 

Workshopruimte 1                        

 18.15 – 19.00 uur                            Help! Mijn medewerker is ziek!

                                                         Powered by KNS en SAS Zorgportaal

Niets zo vervelend als een zieke medewerker. Peter-Jan Smits is expert in het reduceren van ziekteverzuim. Tijdens deze interactieve workshop belicht hij zowel de kant van de werkgever, als die van de werknemer.

 

19.15 – 20.00 uur                            De onderscheidende verswinkel

                                                          Powered by Vismagazine en Vlees+

Carin Frijters is oprichter en eigenaar van CF Retail. In de afgelopen 25 jaar heeft zij ongeveer alles meegemaakt wat er goed, mis en goed mis kan gaan bij de innovatie van winkelconcepten. Tijdens deze workshops deelt ze de belangrijkste do’s en don’ts.

Workshopruimte 2

 15.30 – 16.15 uur                            Geur- en smaaktest

                                                         Powered by SVO en Expertisecentrum voor de Slagerij

Versspecialisten hebben al hun zintuigen nodig om de kwaliteit van een product te kunnen beoordelen. In deze workshop kunt u testen hoe goed u daar in bent. Paul van Trigt, o.a. bekend als docent en jurylid bij vakwedstrijden, begeleidt u bij de test.

16.30 – 17.15 uur                            Geur- en smaaktest

                                                         Powered by SVO en Expertisecentrum voor de Slagerij

Versspecialisten hebben al hun zintuigen nodig om de kwaliteit van een product te kunnen beoordelen. In deze workshop kunt u testen hoe goed u daar in bent. Paul van Trigt, o.a. bekend als docent en jurylid bij vakwedstrijden, begeleidt u bij de test.

17.30 – 18.15 uur                            Geur- en smaaktest

                                                          Powered by SVO en Expertisecentrum voor de Slagerij

Versspecialisten hebben al hun zintuigen nodig om de kwaliteit van een product te kunnen beoordelen. In deze workshop kunt u testen hoe goed u daar in bent. Paul van Trigt, o.a. bekend als docent en jurylid bij vakwedstrijden, begeleidt u bij de test.

19.15 – 19.45 uur                            Lokale marketing

                                                         Powered by de Vereniging van Keurslagers

Wat doet u aan marketing? En doet u dit volgens een plan? Van het bepalen van uw doelgroep(en) en doelstellingen tot uw tone of voice en communicatiekanalen, marketing communicatie adviseur Anice van der Rhee neemt alle stappen met u door om te komen tot een plan.

21.00 – 21.30 uur                            Wijn/Spijs

                                                          Powered by FHKN en Stichting Wijnfonds

Bram Moerman, voorzitter van Stichting Magister Vini, leert u de basics van geslaagde wijn/spijs combinaties. Door een goed wijnadvies te geven bij uw producten, versterkt u de band met uw klant. Uiteraard kunt u zelf ook wijn proeven tijdens deze workshop.

Workshopruimte 3

 19.15 – 20.45 uur                            De Markt van Morgen

                                                          Powered by De Markt van Morgen

Een bruisende en levendige markt met tevreden consumenten. Dat is het ideale plaatje voor de marktondernemer en de gemeente waar de markt plaatsvindt. De Markt van Morgen heeft dit als doel, maar dan wel op een eigentijdse wijze.

Hal 3

 15.00 – 20.30 uur                            Nationale Keuring Haringsnijden

                                                           Powered by de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten

 

Dinsdag 2 april

 

Theater

16.00 – 16.45 uur                            Vershelden College Tour

                                                            Powered by Versplatform

Drie versondernemers met een bijzonder verhaal delen hun visie op de toekomst van de versdetailhandel. Uiteraard krijgen de bezoekers ook ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen.

17.15 – 18.00 uur                            Keurslager zaalprogramma

                                                          Exclusief voor leden van de Vereniging van Keurslagers

Het retaillandschap is volop in beweging. Hoe blijven we relevant voor de consument? Tijdens het zaalprogramma delen business innovator Joost Roede en directeur Vereniging van Keurslagers Joep Klaver hun inzichten.

20.15 – 21.00 uur                            Keurslager zaalprogramma

                                                               Exclusief voor leden van de Vereniging van Keurslagers

Het retaillandschap is volop in beweging. Hoe blijven we relevant voor de consument? Tijdens het zaalprogramma delen business innovator Joost Roede en directeur Vereniging van Keurslagers Joep Klaver hun inzichten.

Workshopruimte 1                        

 18.15 – 19.00 uur                            Help! Mijn medewerker is ziek!

                                                         Powered by KNS en SAS Zorgportaal

Niets zo vervelend als een zieke medewerker. Peter-Jan Smits is expert in het reduceren van ziekteverzuim. Tijdens deze interactieve workshop belicht hij zowel de kant van de werkgever, als die van de werknemer.

19.15 – 20.00 uur                            De onderscheidende verswinkel

                                                               Powered by Vismagazine en Vlees+

Carin Frijters is oprichter en eigenaar van CF Retail. In de afgelopen 25 jaar heeft zij ongeveer alles meegemaakt wat er goed, mis en goed mis kan gaan bij de innovatie van winkelconcepten. Tijdens deze workshops deelt ze de belangrijkste do’s en don’ts.

 Workshopruimte 2

 15.30 – 16.15 uur                            Geur- en smaaktest

                                                         Powered by SVO en Expertisecentrum voor de Slagerij

Versspecialisten hebben al hun zintuigen nodig om de kwaliteit van een product te kunnen beoordelen. In deze workshop kunt u testen hoe goed u daar in bent. Paul van Trigt, o.a. bekend als docent en jurylid bij vakwedstrijden, begeleidt u bij de test.

16.30 – 17.15 uur                            Geur- en smaaktest

                                                      Powered by SVO en Expertisecentrum voor de Slagerij

Versspecialisten hebben al hun zintuigen nodig om de kwaliteit van een product te kunnen beoordelen. In deze workshop kunt u testen hoe goed u daar in bent. Paul van Trigt, o.a. bekend als docent en jurylid bij vakwedstrijden, begeleidt u bij de test.

17.30 – 18.15 uur                            Geur- en smaaktest

                                                          Powered by SVO en Expertisecentrum voor de Slagerij

Versspecialisten hebben al hun zintuigen nodig om de kwaliteit van een product te kunnen beoordelen. In deze workshop kunt u testen hoe goed u daar in bent. Paul van Trigt, o.a. bekend als docent en jurylid bij vakwedstrijden, begeleidt u bij de test.

18.30 – 19.15 uur                            Geur- en smaaktest

                                                          Powered by SVO en Expertisecentrum voor de Slagerij

Versspecialisten hebben al hun zintuigen nodig om de kwaliteit van een product te kunnen beoordelen. In deze workshop kunt u testen hoe goed u daar in bent. Paul van Trigt, o.a. bekend als docent en jurylid bij vakwedstrijden, begeleidt u bij de test.

19.30 – 20.00 uur                            Lokale marketing

                                                           Powered by de Vereniging van Keurslagers

                                                               Wat doet u aan marketing? En doet u dit volgens een plan? Van het bepalen van uw doelgroep(en) en doelstellingen tot uw tone of voice en communicatiekanalen, marketing communicatie adviseur Anice van der Rhee neemt alle stappen met u door om te komen tot een plan.

21.00 – 21.30 uur                            Wijn/Spijs

                                                           Powered by FHKN en Stichting Wijnfonds

Bram Moerman, voorzitter van Stichting Magister Vini, leert u de basics van geslaagde wijn/spijs combinaties. Door een goed wijnadvies te geven bij uw producten, versterkt u de band met uw klant. Uiteraard kunt u zelf ook wijn proeven tijdens deze workshop.

Begin event: april 1 om 15:00
Einde event: april 2 om 22:00

Locatie:
Expo Houten, Meidoornkade 24 3992 AE Houten