Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

VIP 2019 met de ‘Markt van de toekomst’

april 1 | 15:00 - april 2 | 22:00

- Gratis

Het Vers Inspiratie Platform (VIP) houdt op 1 & 2 april, elke dag van 15.00 uur tot 22.00 uur, voor de vijfde keer op rij haar jaarlijkse event in de Expo-hallen in Houten. Dit jaar wordt daarom extra uitgepakt met ondermeer een ‘Markt van de toekomst’, waaraan ook de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) zal meewerken. Op de maandagavond is De Markt van Morgen Inspiratiebijeenkomst 2019.

Op de ‘Markt van de toekomst’ worden de laatste trends gepresenteerd voor de ambulante handel. De CVAH werkt in dit project samen met de Vereniging van Keurslagers, de Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten (VNV) en de Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). Verder is er – naast de bekende proeverijen – een BBQ-plein waar alles in het teken staat van buiten grillen en koken.

Kennisprogramma’s

Aanvullend op de expositie is speciale aandacht voor kennisoverdracht, vooral interessant voor medewerkers en studenten. Hal 2 wordt daarom ook volledig ingezet voor het kennisprogramma. Zo probeert men extra aandacht te kweken bij jongeren voor een toekomst op de markt. Er worden workshops gehouden die interessant zijn voor ondernemers, medewerkers én studenten binnen de foodbranche. Er worden de volgende workshops gehouden:

College Tour
Drie toonaangevende ondernemers uit de versbranche delen in deze workshop hun bijzondere visie. Wat doen zij anders dan anderen? En waarom doen ze dat? De bezoekers aan deze workshop hebben – net als bij de echte College Tour – vervolgens de mogelijkheid om vragen te stellen. Er is elke dag een College Tour om 16.00 uur.

Help, mijn medewerker is ziek!
Peter-Jan Smits is expert in het reduceren van ziekteverzuim. Tijdens deze interactieve workshop belicht hij zowel de kant van de werkgever, als die van de werknemer.

E-commerce, kans of bedreiging?
Consumenten raken steeds meer gewend aan online bestellen, ook als het gaat om de dagelijkse boodschappen. Tijdens deze workshop leert men hoe er ingespeeld kan worden op die trend.

Geur- en smaaktest
Versspecialisten hebben al hun zintuigen nodig om de kwaliteit van een product te kunnen beoordelen. In deze workshop testen de deelnemers zelf hoe goed zij hier in zijn.

Kortom, het zal een heel interessant VIP Event te worden dit jaar, een interessant uitje voor de marktondernemer om daar samen met het personeel en stagiaires naar toe te gaan.
De toegang is gratis!

Gegevens

Begin:
april 1 | 15:00
Einde:
april 2 | 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten, 3992 AE Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
april 1 | 15:00
Einde:
april 2 | 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten, 3992 AE Nederland
+ Google Maps