Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

CVAH afdeling Rotterdam bijeen op maandag 17 februari

februari 17 | 13:00 - 16:30

 

Geachte collega,

Het bestuur van de CVAH-afdeling Rotterdam nodigt u uit voor het bijwonen van haar jaarvergadering gehouden op 17 februari 2020 bij Aerostat Ballonvaarten aan de Ambachtstraat 59 te 2841 MB Moordrecht.

Aanvang 13:30 uur zaal open vanaf 13:00 uur.

     Agenda:

 1. Opening.
 2. De weekmarkt: ‘Een kip zonder kop of het neusje van de zalm’.

Een inspirerende presentatie verzorgd door verbinder puur sang Hans van Aalst die meteen de kern raakt. Hans heeft zijn geschiedenis op de markt liggen. Als 16- jarige ging hij mee om groenten en fruit te verkopen. Hij genoot van het contact met de klant. Het verkopen werd hem met de paplepel ingegoten. Inmiddels is Hans al bijna 20 jaar zelfstandig ondernemer en heeft hij veel hoogte- maar ook veel diepte punten gekend. De afgelopen drie jaar werkte hij als centrummanager in Zeist. Hij verbond met succes in een lastige moeilijke tijd alle belanghebbende partijen van het centrum aan elkaar. Verbinden en samenwerken levert immers gewoon extra omzet op en zorgt ervoor dat je weer kunt groeien in plaats van krimpen. Tijdens zijn presentatie zal hij ons een spiegel voorhouden, maar zal hij vooral ook iedereen meenemen in de kracht van verbinding. Door als één team naar buiten te treden wordt de consument om meer te besteden. De weekmarkt kan als meerwaarde gezien worden. Kansen en mogelijkheden genoeg.

 1. Eurovision Village en de Markt Rotterdam – Centrum.

Berichten in het AD gaven al aan dat de beste optie om de fanzone Eurovision Village te houden aan de Binnenrotte waar meerder keren tijdens dat evenement normaliter de markt Rotterdam – centrum gehouden wordt. Ook op onze Facebook pagina is er over dit onderwerp al het een ander gemeld. Wat staat ons te wachten en wat kunnen we nog doen? Wordt de markt gedurende die periode afgelast of zijn er mogelijkheden om naast elkaar te functioneren? Hebt u een verplichte onbetaalde vakantie of …..?

 1. Pauze.
 2. Ingekomen stukken, mededelingen.
 3. Verslag Jaarvergadering 2019.

De jaarvergadering van vorig jaar stond met name in het teken van het fenomeen ‘Schaarse Vergunningen’. Voor zover van de leden bekend zijn hier de diapresentatie voorzien van een tweetal toelichtingen u toegezonden. Helaas zijn veel van de e-mail adressen niet up-to date of totaal onbekend. Verzoek is aan u, uw juiste e-mail adres door te geven aan het secretariaat van de CVAH te Zeewolde. cvah@cvah.nl

 1. Verslag bestuur.

Verslag penningmeester, verslag kas controle.

Verslag voorzitter.

 1. Beleid bestuur.

De visie van het bestuur alsmede het uitgevoerde beleid.

 1. Verkiezing bestuursleden.

Aftredend en herkiesbaar: bestuurslid dhr. Hein Maat. Er hebben drie leden zich kandidaat gesteld voor een bestuursfunctie van de afdeling:

Dhr. D. Hoogendoorn (ondernemer in de zuivelbranche)

Dhr. C van den Berg (ondernemer in ongeregeld en gebruikte goederen)

Dhr. R. Markus ( ndernemer in stroopwafels)

 1. Markten Rotterdam en markten in de regio.
 2. Algemene ledenvergadering/congres te Almelo

Er zijn een groot aantal voorstellen ingediend te vinden in de Koopman. Tevens kent de ALV verkiezingen: mevrouw H. Heine-Dartel is aftredend en herkiesbaar (Portefeuillehouder Regelgeving)

De heer W. Wiefkers aftredend en niet herkiesbaar (Portefeuillehouder Communicatie)

De heer P. Reudink en de heer M. Sauer hebben zich kandidaat gesteld voor Portefeuillehouder Communicatie.

Voor de portefeuillehouder penningmeester is een vacature. ( zie één der voorstellen)

 1. Afvaardiging congres.
 2. Rondvraag
 3. Sluiting.

Hopende u op onze vergadering te mogen ontmoeten.

Namens het bestuur van de CVAH-afdeling Rotterdam,

Laurenz van der Burg, secretaris a.i.

 

Daar er in de detailhandel feitelijk veel negatieve ontwikkelingen zijn waar te nemen, stellen wij u aanwezigheid op prijs. Mocht u niet in de gelegenheid zijn deze vergadering te kunnen bezoeken, maar hebt u een onderwerp waar u een vraag over hebt, vernemen wij deze graag middels een bericht via de e-mail:  l.vdburg@live.nl (ook zij die niet lid van de afdeling zijn, zijn welkom).

 

Gegevens

Datum:
februari 17
Tijd:
13:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Aerostat Ballonvaarten
Ambachtweg 59
Moordrecht, Zuid-Holland 2841MB Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
februari 17
Tijd:
13:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Aerostat Ballonvaarten
Ambachtweg 59
Moordrecht, Zuid-Holland 2841MB Nederland
+ Google Maps