Te koop Verkoopwagen opknapper € 3000,=

verkoopgedeelte met gesloten zijkanten 6 meter, opengeklapt 9.5 meter. Assen zijn onlangs vernieuwd, banden zijn prima. De koppel is ook vernieuwd.

Verkoopwagen goede foto

Neem contact met de aanbieder op

Te koop aangeboden: verkoopwagen met plaatkoeling in Woerden

Verkoopwagen bouwjaar 2005, in goede staat. Verkooplengte 8 meter met plaatkoeling.
Met rangeersysteem. Max. gewicht 1800 kg. Meer informatie 06 – 53 66 85 49

kraam

Neem contact met de aanbieder op

Compensatie voor zelfstandigen met kind

 

 

Vrouwelijke zelfstandigen die tussen 7 mei 2005 en 4 juni 2008 zijn bevallen, kunnen alsnog een beroep doen op een compensatieregeling. Die compensatie zal ongeveer 5.600 euro per persoon bedragen. Zo wordt een streep gezet onder een langlopende kwestie. Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft vandaag de Eerste en Tweede Kamer hierover geïnformeerd.

Door een wijziging in de Wet arbeid en zorg (Wazo) verviel in mei 2005 de zwangerschaps- en bevallingsuitkering voor zelfstandigen. Vanaf juni 2008 hebben de moeders, die als zelfstandige werken, via de Wet zwangerschaps- en bevallingsuitkering zelfstandigen (ZEZ) opnieuw recht op een uitkering gedurende tenminste zestien weken. Deze zomer stelde de Centrale Raad van Beroep (CRvB) drie vrouwen in het gelijk en bepaalde dat zij enige vorm van compensatie moeten krijgen. Naar aanleiding daarvan heeft minister Asscher besloten om een compensatieregeling te treffen.

gezocht enthousiaste collega`s in diverse branches op de vrijdag ochtend markt te Andel

op de goed lopende vrijdag markt te Andel, gemeente Woudrichem, zijn nog 2 plaatsen vrij!!! Alles is welkom, behalve vis, kaas, poelier, groente en fruit, bakker.

Neem contact met de aanbieder op

gezocht enthousiaste collega`s in diverse branches donderdag markt Sprang-Capelle

op de donderdag ochtend markt te Sprang -Capelle zijn nog enkele plaatsen vrij!!! wij denken bijv. aan kleding, gereedschappen, bloemen en planten, noten en zuidvruchten, kousen en sokken, enz. alles behalve kaas, vis, poelier, bakker en groente en fruit is welkom.
Interesse bel of doe een mail!! tel 0653 153744

Neem contact met de aanbieder op